Bursdags Sandwich is med SIBAS
Så enkelt, så fristende! Strøssel kan du variere etter sesong, eller anledning.
Oppskriften gir nok til 6 porsjonsformer eller lagvis i småskåler.
1. Knus kjeksene og fordel dem i 6 små glass, kopper eller skåler. Du kan tilsette litt kanel hvis du ønsker.
2. Kremost blandes med 2 dl lettpisket fløte, 3 ts melis og 1 ts vaniljesukker. Rør til det er uten klumper. Fordel over kjeksbunnen.
3. Topp med det du ønsker av oppkuttet frukt, bær, nøtter, eller sjokolade. Vi brukte 1 kurv jordbær til 6 glass.
Så enkelt, så fristende! Strøssel kan du variere etter sesong, eller anledning.
Sibas havrekjeks fra Korni er perfekt i bunnen av ostekaker. Osteblandingen på toppen består av en base med kremfløte, kremost, stivpisket eggehvite og gelatin. Toppes med friske bær.
Superenkel og søt dessert med banan, sjokolade og marshmallows!