Digg, diggere, diggest hvit pizza til middag på fredag! Her har du oppskriften!
Ingredienser
Pizzabunn:
3,5
dl
vann
0,5
dl
olje
600
g
hvetemel
1
ts
sukker
1/2
pose
gjær
Pizzasaus:
1
tube
Min Kavlifavoritt Parmesan og spekeskinke
130
g.
Q Crème fraiche
50
g.
ekte majones
30
g.
olivenolje
Smak til:
hvitløk
Smak til:
Revet parmesan
Forslag til topping:
Tomater
Spekeskinke
Pesto
Fersk mozzarella
Fremgangsmåte:
Pizzabunn:
- Bland sammen de tørre ingrediensene
- Tilsett vann og olje
- Elt inn salt og la den heve i minst 30 minutter (gjerne lenger)
- Stek på nederste rist på 250 grader, i 3-4 minutter
Pizzasaus:
- Bland sammen alle ingrediensene
- Tilsett litt hvitløk og smak til med parmesan
- Smør sausen utover pizzabunnen
Topping:
- Legg ønsket fyll på pizzasausen
- Stek pizzaen på 220 grader 10-12 minutter
- Tomater kan legges på både før og etter steking