Muffins + frokost = whaat? Digg! Ta med i matpakken, til lesesalen, til tur eller noe annet, og nyt!
Ingredienser
220
g
sammalt hvetemel
220
g.
siktet hvetemel
50
g.
kruskakli
2
ts.
brunt sukker
1/2
ts
salt
3
ts
bakepulver
6
dl
Q Kefir
120
g.
Min Kavli Parmesan og spekeskinke
Fremgangsmåte:
- Bland mel, kruskakli og resten av det tørre i en bakebolle
- Bland inn smøreosten
- Tilsett kefir og rør om, bland alt sammen. Røren skal ikke være for tynn
- Deretter fyller du muffinsformene med ca. 60 g. per muffinsform. Først 30 g. røre, så klemmer du ut ca. 1 ss med smøreost. Deretter 30 g. røre igjen. Røren kan være så tykk at du kan bruke enn skje til å fylle formene.
- Stekes på 190 grader i ca. 25 minutter varmluft
PS: Om du spiser muffins varm, er det en flytende kjerne med ost...mmm