Kontakt oss
Vi er alltid åpen for dialog, og håper du vil ta kontakt hvis du har spørsmål, ros, ris eller et tips å dele med oss. Skriv for eksempel inn til oss via kontaktskjemaet på siden, eller ring oss på telefon. Du kan alltid nå oss via sosiale medier også.
Send melding
Ta kontakt
Sentralbord:
55 10 00 00Forbrukerkontakt:
800 30 338Vanlige spørsmål
Kavli er en matvaregruppe eid av en stiftelse, det såkalte Kavlifondet. Stiftelsen er eneeier av Kavli-konsernet og utbyttet fra selskapet går til Kavlifondet. Stiftelsen formål er å støtte humanitær bistand, vitenskap og kultur. Hvert år bevilger stiftelsen midler til ulike prosjekter innen de nevnte områdene. Tildelingen gjøres av styret i Kavlifondet og er helt uavhengig av konsernets øvrige virksomhet. Mer informasjon: www.kavlifondet.no
Navnet kommer fra Kavlikonsernets grunnlegger Olav Kavli (1872-1958). Han grunnla O. Kavli AS i Bergen i 1894, og var gründeren som var den første i verden som klarte å lage smøreost med god holdbarhet.
O.Kavli.AS er et norsk selskap som har produksjon både i Norge og i utlandet. På Midtun i Bergen produserer vi smøreost og kaviar.
Det er flere faktorer som kan påvirke holdbarheten etter åpning. Dette kan være temperatur i kjøleskapet, hvor lenge pakningen står fremme, om den er utsatt for sollys, osv. Det er alltid best å se, lukte og smake på produktet for å fastslå om det er spiselig eller ikke. Om det ser bra ut og lukter og smaker godt, er det greit å spise.