Gå til hovedinnhold

Kontakt oss

dame med ost

Vi er alltid åpen for dialog, og håper du vil ta kontakt hvis du har spørsmål, ros, ris eller et tips å dele med oss. Skriv for eksempel inn til oss via kontaktskjemaet på siden, eller ring oss på telefon. Du kan alltid nå oss via sosiale medier også.

Send melding

Skriv din melding

Ikke skriv personsensitiv informasjon som fødselsnummer og annen personlig informasjon i skjemaet.

0/2000 tegn

Ta kontakt

Sentralbord:

55 10 00 00

Forbrukerkontakt:

800 30 338

Vanlige spørsmål

Kavli er en matvaregruppe eid av en stiftelse, det såkalte Kavlifondet. Stiftelsen er eneeier av Kavli-konsernet og utbyttet fra selskapet går til Kavlifondet. Stiftelsen formål er å støtte humanitær bistand, vitenskap og kultur. Hvert år bevilger stiftelsen midler til ulike prosjekter innen de nevnte områdene. Tildelingen gjøres av styret i Kavlifondet og er helt uavhengig av konsernets øvrige virksomhet. Mer informasjon: www.kavlifondet.no

Navnet kommer fra Kavlikonsernets grunnlegger Olav Kavli (1872-1958). Han grunnla O. Kavli AS i Bergen i 1894, og var gründeren som var den første i verden som klarte å lage smøreost med god holdbarhet.

O.Kavli.AS er et norsk selskap som har produksjon både i Norge og i utlandet. På Midtun i Bergen produserer vi smøreost og kaviar.

Det er flere faktorer som kan påvirke holdbarheten etter åpning. Dette kan være temperatur i kjøleskapet, hvor lenge pakningen står fremme, om den er utsatt for sollys, osv. Det er alltid best å se, lukte og smake på produktet for å fastslå om det er spiselig eller ikke. Om det ser bra ut og lukter og smaker godt, er det greit å spise.