Gå til hovedinnhold
MKF_BaktPotet_01.jpg_KVI_17703_Foto_Martin_Lavik_Nygaard (1)

Bakt potet med Min Kavlifavoritt

75 minutter

Lett

Bakt potet med fyll til middag på mandag, tirsdag, eller fredag? Denne retten passer uansett dag, så lenge du har litt tid!

(2 porsjoner)

2 stk bakepotet

1 tube Min Kavlifavoritt Cheddar & Chorizo

2 stk finhakket vårløk

Fremgangsmåte

  • Bruk en gaffel og stikk små hull over hele poteten.
  • Pakk poteten godt inn i aluminiumsfolie, og sett på et stekebrett. Stek midt i stekeovn på 220 °C i ca. 1–1 1/2 time. Poteten er ferdig når den gir lett etter når du trykker på den.
  • Skjær et snitt i toppen av poteten med en kniv og klem på midten. Da vil poteten åpne seg og avkjøles litt.
  • Server med Min Kavlifavoritt og finhakket vårløk.

Hva syns DU om denne oppskriften

0 personer har talt