Gå til hovedinnhold
Bilde_02_05_2018_11_08_49_fr7pij51o1

Fiskegrateng med KORNI® Flatbrød

60 minutter

Lett

KORNI® Flatbrød og fiskegrateng - god hverdagsmiddag og en fin måte å bruke rester av fisk og grønnsaker.

(4 porsjoner)

FISKEGRATENG

500 g hvit fisk

2 dl makaroni

3 stk poteter (evt. grønnsaker som frosne erter eller raspede gulrøtter)

HVIT SAUS

2 ss hvetemel

1 ss smør

2,5 dl Q Melk Hel

2 stk egg

  • Kokt fisk, kokt makaroni og kokte poteter i terninger legges i en ildfast form. Du kan også tilsette grønnsaker - gjerne rester fra grønnsaksskuffen i kjøleskapet.

Hvit saus

  • Smelt smør og rør inn mel. Tilsett melk og kok opp. Visp hele tiden, så unngår du klumper. La sausen koke ett minutt og ta den av varmen. La den kjøle seg litt ned.
  • Knekk eggene i en skål og visp de lett sammen, bland så inn den hvite sausen, mens du fortsetter å vispe.
  • Hell sausen over fisk, pasta og potet. Ha litt brødrasp eller ost på toppen, cirka 2 ss, og gratengen er klar for ovnen.
  • Stek gratengen i forvarmet ovn på 210 ℃ i 35 minutter. 
  • Serveres med klassikeren KORNI® Flatbrød.

Hva syns DU om denne oppskriften

0 personer har talt