Gå til hovedinnhold
Gresskarsuppe

Gresskarsuppe med BaconOst

25 minutter

Fyldig og smakfull gresskarsuppe, som kan serveres til Halloween, eller nytes høsten og vinteren gjennom. Oppskriften gir 4-6 porsjoner

(4 - 6 porsjon)

750 g 1 Gresskarkjøtt i terninger

1 tube 1 Kavli BaconOst

litt 1 Olivenolje

1 4 fedd Hvitløksfedd

6 dl 2 Q kremfløte

7,5 dl Grønnsaksbuljong

smak til Salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Surr gresskar og hvitløk i olivenolje i 4-5 minutter.
  • Tilsett grønnsaksbuljong, BaconOst, Q Kremfløte, salt og pepper.
  • Kok suppen ved svak varme og under lokk i ca. 20 minutter.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Kjør suppen i en blender, eller bruk en stavmikser til den er helt glatt.

Tips: Server med ristede gresskarfrø, litt BaconOst og sprøstekt bacon oppå.

Hva syns DU om denne oppskriften

0 personer har talt