
Hamburger med Min Kavlifavoritt
Hva frister mer enn en hjemmelaget dobbel cheeseburger med smakfullt fyll og spennende topping en hvilken som helst dag? Med denne oppskriften får du en middag som kan lages både inne og ute, og nytes over alt!
(2 porsjoner)
Fremgangsmåte hamburgerbrød
- Bland melk, sukker og gjær. Ha det over i en kjøkkenmaskin og tilsett mel, salt og egg.
- Tilsett smør og elt i 10 minutter.
- Sett deigen til heving på et lunt sted.
- Trill ut ca. 16 boller og la dem heve i 45 minutter.
- Pensle bollene med egg og strø sesamfrø over.
- Stek på 180 Celsius i 20 minutter.
- Avkjøl på rist.
Fremgangsmåte hamburger
- Stek eller grill burgerne to til tre minutter på hver side på høy varme.
- Server med hjemmelaget hamburgerbrød, grønn salat, tomatskiver og rødløk.
- Topp med Min Kavli favoritt smøreost.