Gå til hovedinnhold
103344708_1387201171668338_2482923506080462456_n_jpg_gpcxq4bpgh

HaPå-is med karamellsaus

0 minutt

Noen skjeer med HaPå i iskremen gjør susen, sammen med en deilig saus laget av HaPå og fløte.

(0 porsjon)

2 dl helmelk

3 dl kremfløte (2 dl til iskremen, resten til saus)

20 g sukker

litt havsalt

1 glass HaPå (2-3 ss til iskremen, resten til saus)

  • Bland alle ingrediensene i en blender
  • Hell blandingen i en passelig form og frys i minst 6 timer
  • La isen stå og bli litt myk før servering
  • Serveres med lekker HaPå-saus 

HaPå-saus

2 deler HaPå og 1 del kremfløte 

  • Kok forsiktig opp HaPå med kremfløte 
  • La koke i cirka 1 minutt 
  • Nytes i store mengder sammen med iskremen 

Hva syns DU om denne oppskriften

0 personer har talt