Gå til hovedinnhold
HaPå-konfekt

HaPå-konfekt

60 minutter

Lett

Nydelig konfekt som er like gode som de er enkle å trylle frem. En koselig julegave til noen du er glad i, eller som godteri til deg selv i førjulstiden.

(0 porsjon)

400 g mørk sjokolade

4 ss HaPå

1 ss melis

Litt revet appelsinskall (valgfritt)

Litt havsalt (valgfritt)

​​​​​Fremgangsmåte

  • Smelt sjokoladen skånsomt over et vannbad 
  • Hell deler av sjokoladen over i en hjerteformet silikonform for konfekt. Sjokoladen skal dekke bunn og sider, men husk at det skal være plass til fyllet. Spar resten av sjokoladen til senere 
  • Sett formen i kjøleskapet og la stivne i omtrent 20 minutter
  • Bland HaPå og melis og bruk en teskje til å ha HaPå-fyllet over i sjokoladeformene. Hell deretter over resten av sjokoladen 
  • Sett formen tilbake i kjøleskapet og la stivne 
  • Konfekten kan gjerne serveres med revet appelsinskall over (nam!). Oppbevares i en plastboks med litt kjøkkenpapir i

Hva syns DU om denne oppskriften

0 personer har talt