HaPåvlova - vår vri på Pavlova
Her snakker vi søt kjærlighet! HaPå tar pavlovaen til nye høyder.
(0 porsjon)
Fremgangsmåte
- Sett av 3 ss HaPå til kremen og lag HaPå-saus av resten (fremgangsmåte under)
- Visp eggehviter og sukker stivt. Bland forsiktig inn maisenamel og hvitvinseddik.
- Plasser marengsen i åtte porsjoner á 10 cm diameter på stekebrettet. Rør forsiktig inn 1-2 ss HaPå-saus i hver porsjon med en spiseskje. Bruk bakenden av skjeen til å marmorere.
- Stekes midt i ovnen ved 120o C varmluft i ca.1,5 time.
- Visp krem, rør 3 ss HaPå glatt og bland så sammen. Fordel kremen over marengsen og topp med bær.
HaPå Saus
2 deler HaPå
1 del vann, eller fløte
Prøv også å blande i flaksalt for en deilig kombo av salt og karamell. Ønsker du en mer spicy variant anbefales det å blande i litt chili.