Gå til hovedinnhold
Kavli pizzasnurrer

Kavli pizzasnurrer

60 minutter

Har du prøvd smøreost i pizzasnurrene? Smøreosten er en fullgod erstatning for tomatsausen og gir snurrene en mildere og rundere smak.

(8 porsjoner)

Deig

350 gram Hvetemel

75 gram Sammalt hvete

3 dl Melk

1 stk Egg

30 gram Temperert meierismør

0,5 ts Salt

0,25 gram Fersk gjær

1 kopp Egg eller melk til pensling

Fyll

100 gram Kavli Baconost

100 gram Revet parmesan

4 stk Skiver spekeskinke

1 ss Oregano

Bland alle de tørre ingrediensene. Ha i den lunkne melken. Bruker du fersk gjær rører du dette ut i melken før den tilsettes de tørre ingrediensene. Ha tilslutt i egget og det tempererte smøret. Elt dette i en kjøkkenmaskin med eltekrok i ca 15 minutter. Dekk så bakebollen med plast og la den heve på et lunt sted i ca 1 time.

Del så deigen i to. Kjevl deretter ut til et rektangel. Smør Kavli BaconOst over deigen. Ha så over revet parmesan og spekeskinke i biter  før du til sist drysser over tørket oregano. Rull sammen til en pølse og skjær hver av de to pølsene i 12 deler.

Stekes på 210 grader i ca 12-13 minutter. Avkjøl på rist.


Lurer du på når man spiser pizzasnurrer? Vi spiser det hele tiden. Både når vi skal i svømmehallen eller på skøytebanen rett etter barnehagen, når barna skal ha noe godt foran Barne-TV eller de dagene nisten bare skal være litt ekstra god. Det er derfor like populært hver gang man kommer på at man har en pose med snurrer liggende i fryseren som kan tas opp og varmes ved behov.

Hva syns DU om denne oppskriften

0 personer har talt