Krydderkake med HaPå
Lukten av hjemmebakst, og krydderkake en lørdags ettermiddag! Denne krydderkaken gir vann i munn og kan serveres til absolutt alle anledninger.
(4 porsjoner)
- Varm ovnen til 175 ℃. Smør savarinformen godt med mykt smør eller kle brødformen med bakepapir.
- Smelt og avkjøl smøret. Visp egg, sukker og brunt sukker til eggedosis.
- Sikt sammen mel, bakepulver, vaniljesukker og krydder. Rør smør, kefirmelk og det tørre vekselvis inn i eggedosisen. Hell røren over i formen.
- Stek kaken midt i ovnen i omtrent 45 minutter. Sjekk om den er ferdig med en kakepinne.
- La kaken få avkjøle seg litt i formen før du forsiktig vender den over på en rist.
- Kok opp melk eller fløte i en liten kasserolle. Trekk kasserollen til side og visp inn HaPå.
- Topp kaken med HaPå-glasuren