Gå til hovedinnhold
0259_jpg_gjutf2n6re

Mascarponekrem med Sibas havrekjeks

25 minutter

Lett

En enkel, søt og kremet dessert med sprø Sibas havrekjeks og friske bær! Oppskriften gir nok til fire personer.

(4 porsjoner)

1 boks Sibas Havrekjeks

500 g mascarpone

8 ss Q Kremfløte

2 ss smør

1 stk vaniljestang

4 ss sukker

5 stk jordbær

1 klase rips

1 stk appelsin

  • Start med å marinere jordbær og rips i saften fra appelsinen. Jordbærene kan deles i to, eller fire hvis de er store. 
  • Pisk sammen mascarpone, frø fra vaniljestang, kremfløte og sukker til en fin og passe fast krem.
  • Knus havrekjeksene og smelt smøret på stekepannen. Stek kjeksen på middels varme til den er fin og gylden på farge.
  • Serveres med mynteblader og appelsinsaften som er igjen fra marinaden.
Jordbær og rips kan erstattes med nøtter og dine favorittbær. Ønskes en luftigere krem kan man tilsette mer kremfløte.

Hva syns DU om denne oppskriften

0 personer har talt