Gå til hovedinnhold
KUVA_Min Kavlifavoritt Parmesan & spekeskinke 211123139179U kopi

Risotto med Min Kavlifavoritt Parmesan & spekeskinke

25 minutter

Middels

En smak av Italia hjem i stuen? Jatakk! Test ut denne risottoen med risonipasta når du lengter!

(2 porsjoner)

2 dl Q Kremfløte

1,5 dl vann

1/2 buljongterning

1 tube Min Kavlifavoritt Parmesan og Spekeskinke

150 g ternet sjampinjong

30 g parmesan (kan sløyfes)

1 finhakket løk

250 g risonipasta

En klype finhakket gressløk

  • Kok risonipastaen i vann med litt salt.
  • Når pastaen er ferdig kokt sil av vannet, men behold litt som du kan tilsette sausen om den er for tykk. 
  • Mens pastaen koker kan du lage pastasaus ved å koke opp vann og tilsette buljong. Senk varmen og tilsett Min Kavlifavoritt Parmesan og spekeskinke og fløte
  • La det småkoke og tilsett parmesan. Senk varmen når parmesanen har smeltet
  • Stek sjampinjongen og løk hver for seg i smør eller olje
  • Bland det sammen med sausen til slutt, før alt blandes med risonipastaen

Melk

Gluten

Hva syns DU om denne oppskriften

0 personer har talt