Sjokoladekake med HaPå
Denne saftige kakeoppskriften er dedikert til deg som har savnet HaPå sjokolade.
(0 porsjon)
Fremgangsmåte
- Pisk egg og sukker hvitt. Tilsett olje og pisk litt til. Ha i melken og bland godt sammen.
- Bland de tørre ingrediensene og sikt i røren. Fordel i to former à 23 cm.
- Stekes nederst i ovn på varmluft 175o C i ca. 25 min.
- Avkjøl kakene og del hver i to. Smør med 1,5 glass HaPå og strø litt flaksalt mellom lagene.
- Varm fløten uten å la den koke og ha i grovhakket sjokolade. Rør til den er smeltet og glatt. Avkjøl glasuren og hell den over kaken.
- Tynn ut et halvt glass HaPå til saus (2 deler HaPå og 1 del vann eller fløte) og dekorer kaken.
HaPå kan brukes i kake- og kjeksdeiger som erstatning for melk og sukker!