Gå til hovedinnhold
Tortillalefse med MagerOst Jalapeño og ananassalsa

Tortillalefse med MagerOst Jalapeño og ananassalsa

20 minutter

Lefser med MagerOst Jalapeño og ananassalsa lager du lett. De er friske og fine til lunsj, og fungerer også godt som turmat eller i matpakken. Oppskriften gir 4 porsjoner og er laget i samarbeid med Roede.

(0 porsjon)

4 stk små Fullkornstortilla

0,5 tube MagerOst Jalapeño

200 gram Spiseklar kylling

1 stk Avokado

100 gram Salt

Ananassalsa

0,5 stk Ananas

0,5 stk Agurk

2 stk Vårløk

1 stk Lime

Fremgangsmåte

  1. Rens og kutt ananas i små terninger. Finhakk agurk og vårløk, og bland sammen med ananasen. Press over limesaft og rør inn i salsaen.
  2. Skjær kyllingen i mindre biter og skjær avokado i skiver.
  3. Smør lefsene med MagerOst Jalapeño. Legg på salat, kylling, avokado og ananassalsa. Rull tortillalefsen sammen og spis den straks!
  4. Server resten av anananssalsaen ved siden av. 
Dette er super mat å ta med seg på tur! Rull sammen de fylte tortillalefsene og pakk dem inn i aluminiumsfolie!

Hva syns DU om denne oppskriften

0 personer har talt