Vafler toppet med Kavli MagerOst Skinke
Grove vafler metter litt ekstra og kan godt brukes til lunsj eller kvelds. Vi har toppet vaflene med MagerOst Skinke, ruccola, kokt skinke, bønnespirer og ristede kjerner. Nå er det veldig lett å spise godt!
(0 porsjon)
Fremgangsmåte
Denne oppskriften gir 8 store vaffelplater
- Skrell og rasp eplet.
- Bland sammen egg, kefir og melk. Rør inn raspet eple.
- Bland sammen de tørre ingrediensene i en bolle og rør inn blandingen av egg, kefir, melk og eple. La røren stå og svelle i ca 20 minutter.
- Rist kjernene i en tørr stekepanne noen minutter til de begynner å bli gylne, avkjøl.
- Stek vaflene og avkjøl på rist.
- Smør på Kavli MagerOst skinke, kokt skinke, ruccola, bønnespirer og ristede kjerner.
Velbekomme!