Gå til hovedinnhold
Grove vafler

Vafler toppet med Kavli MagerOst Skinke

50 minutter

Grove vafler metter litt ekstra og kan godt brukes til lunsj eller kvelds. Vi har toppet vaflene med MagerOst Skinke, ruccola, kokt skinke, bønnespirer og ristede kjerner. Nå er det veldig lett å spise godt!

(0 porsjon)

1 stk Eple

2 stk Egg

2 dl kefir

3 dl Q lettmelk

100 gram Siktet Rugmel

100 gram Fin sammalt vete

0,5 ts Natron

0,5 ts Salt

1 ts Bakepulver

Topping

1 tube Kavli MagerOst Skinke

16 skiver Kokt skinke

50 gram Ruccolasalat

30 gram Bønnespirer

40 gram Solsikkekjerner eller pinjekjerner

Fremgangsmåte

Denne oppskriften gir 8 store vaffelplater

  • Skrell og rasp eplet.
  • Bland sammen egg, kefir og melk. Rør inn raspet eple.
  • Bland sammen de tørre ingrediensene i en bolle og rør inn blandingen av egg, kefir, melk og eple. La røren stå og svelle i ca 20 minutter.
  • Rist kjernene i en tørr stekepanne noen minutter til de begynner å bli gylne, avkjøl.
  • Stek vaflene og avkjøl på rist.
  • Smør på Kavli MagerOst skinke, kokt skinke, ruccola, bønnespirer og ristede kjerner.

Velbekomme!

Hva syns DU om denne oppskriften

0 personer har talt